به روزرسانی

    آخرین اخبار خلاقانه را در مورد هنر و طراحی دریافت کنید.

    پست های اخیر

    یه تحقیق جدید نشون میده: تخم‌مرغ رو بدون نگرانی از کلسترول «بد» بخورید

    مرداد 7, 1404

    گوشی آیکو ۱۳ قراره ۴ ژوئیه با یه رنگ سبز جدید تو هند عرضه بشه

    تیر 14, 1404

    سامسونگ Bioepis برای تجاری سازی چندین بیوسیمیلار در ژاپن وارد یک همکاری استراتژیک با NIPRO می شود

    خرداد 19, 1404
    فیس بوک توییتر اینستاگرام
    تاختن نیوز
    فیس بوک توییتر اینستاگرام
    Button
    • صفحه اصلی
    • آشپزی
    • آموزشی
    • تکنولوژی
    • سلامتی
    تاختن نیوز
    صفحه اصلی»اخبار»خطر سرطان باعث شد FDA رنگ قرمز را از غذاها و داروهای خوراکی ممنوع کند
    اخبار

    خطر سرطان باعث شد FDA رنگ قرمز را از غذاها و داروهای خوراکی ممنوع کند

    ngal32lop2توسط ngal32lop2دی 29, 1403به روز شده:دی 29, 1403بدون دیدگاه7 دقیقه خواندن
    فیس بوک توییتر پینترست لینکدین تامبلر پست الکترونیک
    اشتراک گذاری
    فیس بوک توییتر لینکدین پینترست پست الکترونیک

    سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) در 15 ژانویه یک ممنوعیت سراسری صادر کرد که استفاده از رنگ قرمز شماره 3 را در محصولات غذایی و نوشیدنی و داروهای خوراکی در ایالات متحده ممنوع می‌کند. این ممنوعیت در سال 2027 اجرایی خواهد شد.

    این رنگ مصنوعی، که در سال 1907 برای استفاده تایید شده بود، در سال 1990 به دلیل شواهدی مبنی بر سرطان‌زا بودن بالقوه‌اش، در لوازم آرایشی و داروهای موضعی ممنوع شد. همچنین مشخص شده است که رنگ قرمز شماره 3 باعث ایجاد سرطان در حیوانات می‌شود.

    اگرچه رنگ قرمز شماره 3 قبلاً در چندین کشور در اتحادیه اروپا، و همچنین استرالیا و ژاپن ممنوع یا محدود شده است، اما همچنان در بسیاری از محصولات تجاری در ایالات متحده یافت می‌شود.

    رنگ قرمز شماره 3 که به خاطر رنگ گیلاسی خاص خود شناخته می‌شود، در بسیاری از غذاها و نوشیدنی‌های مارک‌دار، از آبنبات‌ها گرفته تا محصولات پخته شده، تنقلات، دسرها و آبمیوه‌ها و نوشابه‌های طعم‌دار با میوه یافت می‌شود.

    بسیاری از داروهای بدون نسخه، مانند شربت‌های سرفه و مسکن‌ها، حاوی رنگ قرمز شماره 3 به عنوان ماده رنگ دهنده هستند. داروهای تجویزی برای کاهش وزن یا شرایطی مانند رفلاکس اسید نیز حاوی این رنگ هستند. برخی از محصولات مراقبت شخصی مانند خمیر دندان و دهان شویه نیز رنگ قرمز شماره 3 را به عنوان یک ماده تشکیل دهنده ذکر کرده اند.

    تصمیم FDA برای ممنوع کردن رنگ قرمز شماره 3 پس از سال‌ها لابی گری توسط گروه‌های بهداشت عمومی مانند مرکز علوم در منافع عمومی (CSPI)، مرکز ایمنی غذا، گروه کاری محیط زیست و گروهی از فعالانی که از FDA درخواست کردند تا این رنگ مصنوعی را ممنوع کند، اتخاذ شد.

    در این دادخواست به مطالعات حیوانی استناد شده است که نشان داده است موش ها در معرض دوزهای بالای رنگ قرمز شماره 3، به تومورهای تیروئید و سرطان مبتلا شده‌اند.

    گروه کاری محیط زیست (EWG) ممنوعیت FDA را “اقدامی مهم برای محافظت از سلامت عمومی” خواند.

    کن کوک، رئیس و بنیانگذار EWG در بیانیه‌ای گفت: “ما امروز بدون رهبری بی امان قهرمانان بهداشت عمومی مانند مایکل جیکوبسون و دیگرانی که دهه‌ها پیش از طرف مصرف کنندگان این مبارزه را آغاز کردند، این تصمیم تاریخی را جشن نمی‌گرفتیم.” جیکوبسون در سال 1971 CSPI را تأسیس کرد.

    کوک افزود: “همه ما مدیون مایکل و دیگر رهبران اولیه هستیم که FDA را تحت فشار قرار دادند تا مواد شیمیایی سمی را از منابع غذایی کشور حذف کند.”

    چرا رنگ قرمز شماره 3 ممنوع شد؟

    رنگ های مصنوعی مانند رنگ قرمز شماره 3 با پیامدهای منفی سلامتی مانند سرطان مرتبط شده اند.

    کلسی کوستا، متخصص تغذیه ثبت شده و بنیانگذار Dietitian Insights، به Healthline گفت: “ماده دلنی FDA را از تایید هرگونه افزودنی غذایی یا رنگی که در انسان یا حیوان باعث سرطان شود، منع می‌کند.”

    او خاطرنشان کرد: “با این استاندارد، استفاده از رنگ قرمز شماره 3 در مواد غذایی باید دهه‌ها پیش ممنوع می‌شد.”

    کوستا توضیح داد: “این تصمیم با قانون ایمنی غذای کالیفرنیا در سال 2023 مطابقت دارد که رنگ قرمز شماره 3 و برخی دیگر از افزودنی‌های ناسالم را ممنوع کرد. به دنبال رهبری کالیفرنیا، چندین ایالت از آن زمان تاکنون قوانین مشابهی را معرفی کرده‌اند و دولت فدرال را به اقدام واداشته است.”

    خطرات سلامتی رنگ قرمز چیست؟

    کوستا گفت که با توجه به خطرات احتمالی سلامتی مرتبط با رنگ قرمز شماره 3، ممنوعیت رنگ قرمز FDA “جای تعجب ندارد.”

    او گفت: “اگرچه مطالعات حیوانی همیشه به طور مستقیم در مورد انسان ها صدق نمی کند، تحقیقات محدودی در مورد انسان برای ارزیابی خطرات احتمالی سرطان مرتبط با رنگ های خوراکی وجود دارد.”

    علاوه بر مطالعات حیوانی که رنگ قرمز شماره 3 را با سرطان مرتبط می کند، تحقیقات دیگر خطر اثرات رفتاری عصبی، مانند بیش فعالی در کودکان، مرتبط با این ماده شیمیایی را نشان داده است. این منجر به ممنوعیت در کالیفرنیا شد و سایر ایالت ها نیز به دنبال آن رفتند.

    او ادامه داد: “هم آزمایش‌های بالینی انسانی و هم مطالعات سم‌شناسی حیوانی نشان می‌دهد که رنگ‌های غذایی مصنوعی، از جمله رنگ قرمز شماره 3، ممکن است با اثرات رفتاری در کودکان مرتبط باشد، که بر نیاز به نظارت دقیق‌تر مقرراتی تأکید دارد. ممنوعیت جدید در سراسر کشور، اجرا را ساده می‌کند و استانداردهای ایمنی ثابتی را در سراسر کشور تضمین می‌کند و به نگرانی‌های مطرح شده توسط تحقیقات و حامیان بهداشت عمومی رسیدگی می‌کند.”

    کوستا توضیح داد که رنگ قرمز شماره 3 ممکن است به دلیل سطوح بالای قرار گرفتن در معرض آن در میان کودکان در ایالات متحده از طریق غذاها و نوشیدنی های دارای رنگ مصنوعی، نگران کننده باشد.

    او به تجزیه و تحلیلی از داده‌های رژیم غذایی از سال‌های 2015 تا 2016 استناد کرد که نشان می‌دهد بیشتر رنگ‌های خوراکی کمتر از محدودیت‌های ایمنی تعیین شده توسط مقامات بهداشتی مصرف می‌شوند، به جز رنگ قرمز شماره 3.

    او توضیح داد: “این رنگ یکی از پرمصرف‌ترین رنگ‌ها در بین کودکان بود، و میانگین سطوح قرار گرفتن در معرض آن برای جوان‌ترین گروه‌های سنی تا 15 برابر بیشتر از حد مجاز گزارش شد. حد ایمنی قبلی FDA که به عنوان مصرف روزانه قابل قبول شناخته می‌شود، برای رنگ قرمز شماره 3، 2.5 میلی گرم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن در روز بود.”

    گامی در جهت بهبود سلامت عمومی:

    هنگامی که ممنوعیت در 15 ژانویه 2027 اجرایی شود، تولیدکنندگان باید رنگ قرمز شماره 3 را با یک ماده رنگ دهنده غذایی جایگزین کنند که مطابق با الزامات FDA باشد.

    کتی سانگر، متخصص تغذیه ثبت شده در WellTheory، ممنوعیت رنگ قرمز شماره 3 توسط FDA را “گامی در جهت بهبود سلامت عمومی” خواند.

    سانگر به Healthline گفت که این تغییر با اصل رسیدگی به علل ریشه ای مشکلات مزمن سلامتی، که بسیاری از آنها تحت تأثیر عوامل رژیم غذایی و محیطی هستند، همسو است.

    او گفت: “با حذف مواد افزودنی مضر، ما گامی فعال به سوی کاهش بار سمی بر بدن برمی‌داریم.”

    در حالی که برخی از کارشناسان می گویند که ممکن است تولیدکنندگان به سادگی رنگ قرمز شماره 3 را با قرمز 40 جایگزین کنند، سانگر برخی از مشتقات گیاهی را به عنوان جایگزین های غیر سمی بالقوه ذکر کرد:

    • آب چغندر: یک رنگدانه قرمز پر جنب و جوش که معمولاً در محصولات غذایی طبیعی استفاده می شود.

    • عصاره های گل بامیه یا elderberry: سرشار از آنتی اکسیدان هستند و رنگ قرمز طبیعی ایجاد می کنند.

    • عصاره آناتو یا پاپریکا: اگرچه معمولاً برای سایه های نارنجی یا قرمز-نارنجی استفاده می شوند، اما می توان آنها را برای رنگ های تیره تر تغییر داد.

    • آنتوسیانین های مشتق شده از کلم قرمز یا تربچه: اینها به طور فزاینده ای در محصولات با برچسب تمیز استفاده می شوند و بی خطر در نظر گرفته می شوند.

    سانگر گفت: “در حالی که این جایگزین‌های طبیعی ممکن است شادابی رنگ‌های مصنوعی را تقلید نکنند، اما ممکن است راه حلی باشند که همراه با مواد مغذی/آنتی‌اکسیدان‌های اضافی باشند، نه اینکه سموم بالقوه را وارد کنند.”

    او در پایان گفت: “محدودیت دیرهنگام رنگ قرمز شماره 3 در مواد غذایی، شکاف های سیستماتیک در مقررات افزودنی های غذایی و اولویت دادن به سهولت صنعتی بر سلامت عمومی را برجسته می کند. افزودنی های غذایی اغلب تا زمانی که شواهد زیادی مبنی بر آسیب آنها وجود نداشته باشد، به طور معمول مورد استفاده قرار می گیرند که بخشی از آن به دلیل نفوذ گروه های لابی قدرتمند است.”

    نتیجه گیری:

    FDA استفاده از رنگ قرمز شماره 3 را در محصولات غذایی و نوشیدنی، داروهای تجویزی و بدون نسخه و سایر محصولات از سال 2027 ممنوع خواهد کرد.

    این رنگ مصنوعی با سرطان مرتبط بوده است و بیش از 30 سال پیش در لوازم آرایشی و داروهای موضعی ممنوع شده است.

    علیرغم تاخیر در ممنوع کردن رنگ قرمز شماره 3 در غذاها و داروهای خوراکی، اقدام FDA می تواند به بهبود سلامت عمومی کمک کند.

    خلاصه:

    به طور خلاصه، این خبر اعلام می‌کند که FDA استفاده از رنگ قرمز شماره 3 را در غذاها، نوشیدنی‌ها، داروها و سایر محصولات از سال 2027 ممنوع کرده است. این ممنوعیت به دلیل ارتباط این رنگ با سرطان و سایر اثرات منفی سلامتی، به‌ویژه در کودکان، صورت گرفته است. اگرچه این ممنوعیت با تاخیر اجرایی می‌شود، اما گامی مهم در جهت بهبود سلامت عمومی است و تولیدکنندگان را ملزم می‌کند تا از جایگزین‌های ایمن‌تر استفاده کنند. این خبر همچنین به مواد جایگزین طبیعی برای رنگ قرمز اشاره می‌کند.

    منبع:healthline

    Share. فیس بوک توییتر پینترست لینکدین تامبلر پست الکترونیک
    مقاله قبلیسطوح برگه مشخصات کامل گلکسی S25 Ultra لو رفته، همان قدیمی همان قدیمی؟
    مقاله بعدی شرکت بیمه بلو شیلد و شرکت تراایو گلوبال آریانا هافینگتون یه کتاب آشپزی رایگان منتشر کردند که توش دستور غذاهای سالم و ارزون هست.
    ngal32lop2

    پست های مرتبط*

    یه تحقیق جدید نشون میده: تخم‌مرغ رو بدون نگرانی از کلسترول «بد» بخورید

    مرداد 7, 1404

    گوشی آیکو ۱۳ قراره ۴ ژوئیه با یه رنگ سبز جدید تو هند عرضه بشه

    تیر 14, 1404

    سامسونگ Bioepis برای تجاری سازی چندین بیوسیمیلار در ژاپن وارد یک همکاری استراتژیک با NIPRO می شود

    خرداد 19, 1404

    پاسخ دهید لغو پاسخ

    عنوان بالا و اینتر را برای جستجو فشار دهید. برای لغو، Esc را فشار دهید.