به روزرسانی

    آخرین اخبار خلاقانه را در مورد هنر و طراحی دریافت کنید.

    پست های اخیر

    میگن کوالکام داره یه تراشه‌ی رده‌بالای دیگه می‌سازه؛ قدرتش می‌تونه در حد اسنپدراگون ۸ الیت باشه

    مرداد 18, 1404

    یه تحقیق جدید نشون میده: تخم‌مرغ رو بدون نگرانی از کلسترول «بد» بخورید

    مرداد 7, 1404

    گوشی آیکو ۱۳ قراره ۴ ژوئیه با یه رنگ سبز جدید تو هند عرضه بشه

    تیر 14, 1404
    فیس بوک توییتر اینستاگرام
    تاختن نیوز
    فیس بوک توییتر اینستاگرام
    Button
    • صفحه اصلی
    • آشپزی
    • آموزشی
    • تکنولوژی
    • سلامتی
    تاختن نیوز
    صفحه اصلی»آشپزی»Agrigum در حال تعریف مجدد صمغ عربی در بازار ایالات متحده است
    آشپزی

    Agrigum در حال تعریف مجدد صمغ عربی در بازار ایالات متحده است

    ngal32lop2توسط ngal32lop2آبان 30, 1403بدون دیدگاه5 دقیقه خواندن
    فیس بوک توییتر پینترست لینکدین تامبلر پست الکترونیک
    اشتراک گذاری
    فیس بوک توییتر لینکدین پینترست پست الکترونیک

    AGRIGUM INTERNATIONAL، یکی از تولیدکنندگان پیشرو صمغ عربی مستقر در بریتانیا، ظرفیت توزیع محصولات اقاقیا خود را در بازار در حال توسعه آمریکا از طریق همکاری با شرکت AMPAK، INC، یک کانال استراتژیک وارداتی، افزایش می‌دهد. آمپاک مستقر در نیویورک، پشتیبانی قابل اعتمادی از محصولات اقاقیا ارائه می‌کند و شهرت آن‌ها، توزیع قابل اعتماد و قدرت بازار آگریگوم را در بخش‌هایی از جمله نانوایی، غذاهای راحت، محصولات گیاهی، کالاهای بسته‌بندی، و شیرینی‌پزی فراهم می‌کند.

    یکی از پیشروترین رهبران جهانی در بازار صمغ عربی، AGRIGUM از لحاظ تاریخی یک ارائه دهنده قابل اعتماد محصولات Acacia برای صنایع مختلف بوده است. صمغ عربی عمدتاً از آفریقا در کمربند ساحل، از کشورهایی مانند چاد، نیجریه، سنگال و سودان که بزرگترین تولید کننده جهان است، تهیه می شود. برداشت مواد خام با دست و با استفاده از روش‌های سازگار با درختان و محیط‌زیست انجام می‌شود که از بیابان‌زایی جلوگیری می‌کند. یک فرآیند کم کربن در کل زنجیره تامین تولید، با قابلیت‌های پیشرفته از جمله تاسیسات اختصاصی خشک‌کن اسپری واقع در اروپا، حفظ می‌شود.

    AGRIGUM تولید پایدار را از انتخاب آدامس و مرتب سازی تا بسته بندی نهایی انجام می دهد. تخصص آنها بر توسعه راه‌حل‌های سفارشی جدید و بسیار نوآورانه برای طیف گسترده‌ای از برنامه‌های غذایی، نوشیدنی، و تغذیه و غیره متمرکز است. این شرکت از نزدیک با دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی پیشرفته همکاری می‌کند، زیرا مواد غذایی ویژه و چشم‌انداز طعم به تکامل ادامه می‌دهند.

    خواص عملکردی صمغ عربی شامل حلالیت، کپسوله شدن، ویسکوزیته، امولسیون شدن، تثبیت و غیره است. صمغ عربی به دلیل دارا بودن تعداد زیادی از خواص فیزیکوشیمیایی، مورد توجه تولیدکنندگان در صنایع مختلف، در طیف قابل توجهی از کاربردها از جمله نانوایی، لبنیات، نوشیدنی ها، میله های تغذیه ای، گوشت و سایر مواد مغذی استفاده می شود.

    صمغ عربی به عنوان بهترین گزینه طبیعی برای تثبیت امولسیون های نوشیدنی و محصور کردن مولکول های معطر پیچیده، مانند طعم دهنده ها و عوامل طعم دهنده، در حالی که به طور همزمان مشخصات تغذیه ای را تقویت می کند، شناخته شده است. به طور گسترده ای برای تهیه و تثبیت امولسیون های اسانس که در صنعت نوشابه عرضه می شود استفاده می شود.

    صمغ عربی که قرن ها در صنعت شیرینی سازی مورد استفاده قرار گرفته است، وظایف مهمی را در تولید محصولات قنادی انجام می دهد. از تبلور قند جلوگیری می کند، اجزای چربی را به طور یکنواخت توزیع می کند، به عنوان یک اصلاح کننده بافت و به عنوان یک لایه مرزی در سیستم های لعاب عمل می کند. کاربردها شامل کارامل، تافی، آدامس، آب نبات با روکش شکلات و مراکز آجیل و غیره است.

    صمغ عربی با جذب آب بالا، خواص ویسکوالاستیک و محتوای فیبر محلول بالا، برای کاربردهای پخت، به ویژه نان های بدون گلوتن و خمیر نان منجمد مفید است. پایداری انجماد و ذوب شدن و پتانسیل افزایش ماندگاری و همچنین افزایش حداکثر ارتفاع خمیر و حجم نان را فراهم می کند.

    ما شاهد افزایش زیادی در استفاده از صمغ عربی در کاربردهای لبنی بوده‌ایم، زیرا محصولات ما با پروتئین‌های لبنی سازگاری بالایی دارند و در طیف وسیعی از شرایط فرآوری بستنی، ماست، مارگارین و دسرها و نوشیدنی‌های لبنی کار می‌کنند. . طعم را افزایش می دهد، بافت و تثبیت را بهبود می بخشد، در حالی که به کاهش چربی و قند کمک می کند. صمغ عربی که دارای گواهی ارگانیک و غیر GMO است، به عنوان مثال، با حذف مونو و دی گلیسیریدهای مصنوعی در بستنی، برچسب‌های تمیزتر را مجاز می‌کند.

    بخش دیگری که استفاده از صمغ عربی به طور مداوم در حال افزایش است؟ غذاهای گیاهی! بیشتر به عنوان یک امولسیفایر و تقویت‌کننده بافت در شیرها و ماست‌های گیاهی استفاده می‌شود، می‌توان آن را به‌عنوان یک چسب و محافظ در برابر سرما در گوشت‌های جایگزین و به‌عنوان یک مهارکننده سینرزیس (جلوگیری از جدا شدن مواد مایع) در قنادی‌ها و بارهای گرانولا استفاده کرد. از آنجایی که صمغ عربی برای دیابت و کتو دوست است و همچنین منبع خوبی از فیبر و کلسیم است، می توان از صمغ عربی به عنوان یک پرکننده و پوشش دهنده سالم استفاده کرد. تمایل آن به انتقال آرام روده ای آن را به جایگزینی ایده آل برای صمغ های سخت هضم و اصلاح شده شیمیایی که در تکرارهای قبلی محصولات گیاهی استفاده شده است تبدیل می کند.

    فیبر اقاقیا بسیار محلول در آب است و برای استفاده در محصولات رژیمی مناسب است زیرا بی بو، بی مزه و بی رنگ با ارزش حرارتی پایین است. از مزایای آن می توان به مقاومت در برابر اسیدیته و گرما، طعم خنثی و بدون ویسکوزیته، سازگاری با pH با پروتئین های شیر و اثرات پربیوتیک شناخته شده اشاره کرد. این یک راه راحت برای افزودن یک منبع فیبر محلول برای تولید نوشیدنی های مغذی غنی شده با فیبر است. در دسامبر 2021، FDA وضعیت فیبر عربی صمغ را در ایالات متحده تأیید کرد. بسته به دوز، ادعاهای تغذیه ای قابل اجرا شامل «منبع فیبر» یا «پر فیبر» است.

    منبع: foodbusinessnews

    Share. فیس بوک توییتر پینترست لینکدین تامبلر پست الکترونیک
    مقاله قبلینظرسنجی نشان می دهد که مصرف کنندگان در مورد شیرین کننده های مصنوعی چه فکر می کنند
    مقاله بعدی WK Kellogg به دنبال عملکرد بهتر از Special K است
    ngal32lop2

    پست های مرتبط*

    میگن کوالکام داره یه تراشه‌ی رده‌بالای دیگه می‌سازه؛ قدرتش می‌تونه در حد اسنپدراگون ۸ الیت باشه

    مرداد 18, 1404

    یه تحقیق جدید نشون میده: تخم‌مرغ رو بدون نگرانی از کلسترول «بد» بخورید

    مرداد 7, 1404

    گوشی آیکو ۱۳ قراره ۴ ژوئیه با یه رنگ سبز جدید تو هند عرضه بشه

    تیر 14, 1404

    پاسخ دهید لغو پاسخ

    عنوان بالا و اینتر را برای جستجو فشار دهید. برای لغو، Esc را فشار دهید.