نستله آمریکا 150 میلیون دلار برای توسعه تأسیسات غذای منجمد خود در گافنی، SC سرمایه گذاری می کند. این توسعه شامل افزودن خط جدیدی برای تولید غذاهای منجمد یکنفره و همچنین اتوماسیون پیشرفته و فناوری دیجیتال میشود.
کارخانه نستله آمریکا که در سال 1980 افتتاح شد، مواد غذایی منجمد را برای برندهایی مانند Stouffer’s و Lean Cuisine تولید می کند.
نیکول کالدول، مدیر کارخانه در کارخانه گافنی، گفت: «این سرمایهگذاری تعهد ما را به جامعه گافنی، جایی که نستله تقریباً 45 سال است بخشی جداییناپذیر بوده است، تقویت میکند». این همچنین نشاندهنده تعهد مستمر ما برای افزایش ردپای تولیدی و قابلیتهای داخلی ما است. این پیشرفتها ما را قادر میسازد تا تقاضای مصرفکننده برای برندهای محبوب در سبد غذاهای منجمدمان را برآورده کنیم.»
این توسعه دومین دور عمده ارتقاء در این کارخانه در پنج سال گذشته خواهد بود. نستله در اوایل این دهه 100 میلیون دلار سرمایه گذاری کرد و تقریباً 160 شغل در این کارخانه ایجاد کرد.
منبع: foodbusinessnews