به روزرسانی

    آخرین اخبار خلاقانه را در مورد هنر و طراحی دریافت کنید.

    پست های اخیر

    میگن کوالکام داره یه تراشه‌ی رده‌بالای دیگه می‌سازه؛ قدرتش می‌تونه در حد اسنپدراگون ۸ الیت باشه

    مرداد 18, 1404

    یه تحقیق جدید نشون میده: تخم‌مرغ رو بدون نگرانی از کلسترول «بد» بخورید

    مرداد 7, 1404

    گوشی آیکو ۱۳ قراره ۴ ژوئیه با یه رنگ سبز جدید تو هند عرضه بشه

    تیر 14, 1404
    فیس بوک توییتر اینستاگرام
    تاختن نیوز
    فیس بوک توییتر اینستاگرام
    Button
    • صفحه اصلی
    • آشپزی
    • آموزشی
    • تکنولوژی
    • سلامتی
    تاختن نیوز
    صفحه اصلی»آشپزی»شیری تکان دادن دسته شیرهای گیاهی
    آشپزی

    شیری تکان دادن دسته شیرهای گیاهی

    ngal32lop2توسط ngal32lop2آبان 30, 1403بدون دیدگاه5 دقیقه خواندن
    فیس بوک توییتر پینترست لینکدین تامبلر پست الکترونیک
    اشتراک گذاری
    فیس بوک توییتر لینکدین پینترست پست الکترونیک

    بخش شیر گیاهی جایگزین جدیدی برای ورود به این دسته دارد – شیر تخمه هندوانه. هدف Guilherme Maia Silva بنیانگذار Forca Foods برای تمایز در دریایی از جایگزین های شیر گیاهی، ارائه یک «جایگزین جدید هیجان انگیز» به مصرف کنندگان بود. مایا سیلوا متوجه شد که شیر بادام جایگزین مناسبی بوده است، اما مصرف کنندگان را دیده است که به گزینه های دیگری رسیده اند.

    او گفت: «من خانواده و دوستان زیادی دارم که این شیرهای گیاهی را مصرف می‌کنند و من در بسیاری از ناامیدی‌های مصرف‌کنندگان نسبت به شیرهای جایگزین گیاهی موجود که بسیار جایگزین هستند، شریک هستم. من فکر می‌کنم این فرصت در پیوند دادن همه این ویژگی‌های هیجان‌انگیز است که بازار گیاهی آرزوی آن را دارد، که پایداری، طعم، بافت و همچنین تغذیه است.

    مدرک مایا سیلوا در حالی که در دانشگاه کالیفرنیا دیویس تحصیل می کرد، به دنبال شناسایی موادی بود که ممکن است به عنوان پایدارتر به بازار عرضه شوند. او گفت که از آنجا مقاله منتشر شده ای را در مورد ردپای آب جهانی محصولات مختلف خواند و او را تشویق کرد که این صنعت را دنبال کند.

    مایا سیلوا گفت: «چیزی که می‌بینید این است که دانه‌های هندوانه دارای ردپایی فوق‌العاده کم هستند. دیدن ردپای آب بسیار زیاد مرتبط با برخی محصولات، چشم گیر بود.»

    مایا سیلوا پس از تحقیق و یادگیری فواید تخمه هندوانه از دیدگاه تغذیه، طعم و محیط زیست، شروع به فرمول‌بندی اولین محصول این شرکت کرد – لقمه‌های انرژی که از دانه‌های هندوانه، خرما، جو، توت فرنگی و شربت افرا تهیه شده بود.

    او گفت: «وقتی پیش‌زمینه علوم غذایی ندارید و تازه شروع به کار می‌کنید، بودجه زیادی برای راه‌اندازی یک شرکت ندارید. تولید محصولی مانند آن (شیر گیاهی) کمی سخت است. این (نیش انرژی) خط تولید بوت استرپ ما برای اجرای اثبات مفهوم بود.

    همانطور که رشد کردیم، نیاز به تمرکز و تمرکز تلاش‌های خود را بر روی بازار شیر گیاهی که در آن متمایزکننده‌های قوی ما واقعاً می‌درخشند، تشخیص دادم. نوآوری ارزش افزوده ما در بخش جایگزین شیر برجسته است و به ما امکان می دهد تا با نیازهای مصرف کنندگان هدفمان هماهنگی بیشتری داشته باشیم.

    مایا سیلوا وقتی برای اولین بار دانه های هندوانه را با آب مخلوط کرد تا ببیند طعم آن چگونه است، شگفت زده شد.

    او گفت: «به‌طور شگفت‌انگیزی طعم آجیلی داشت. هرچه بیشتر با آن آزمایش می کردم، طعم آن به شیر بادام نزدیک تر می شد.

    پس از دریافت بودجه فرشته از سرمایه گذاران محلی، این شرکت شروع به توسعه فرمول شیر تخمه هندوانه کرد که تقریباً یک سال و نیم طول کشید. در ماه سپتامبر، Milkish راه اندازی شد.

    Milkish با آب و دانه هندوانه، روغن MCT، لسیتین آفتابگردان، طعم دهنده های طبیعی، کربنات کلسیم، پروتئین نخود، فسفات پتاسیم، ژل سلولز، صمغ سلولز، نمک دریا، ویتامین A، ویتامین E و ویتامین D3 فرموله شده است.

    مایا سیلوا گفت: “ما از روغن MCT برای کمک به بافت به عنوان جایگزین چربی سالم تر به جای استفاده از روغن های مبتنی بر دانه استفاده می کنیم.” پروتئین نخود در توسعه ما جالب بود، نه لزوما برای افزودن ارزش پروتئین بیشتر به محصول. در بیانیه مواد تشکیل دهنده ما، کمتر از 2٪ از محصول ما است، اما پروتئین نخود به ما کمک کرد تا کمی از این طعم و مزه استفاده کنیم. به اندازه کافی عجیب، بدون نیاز به استفاده از قندها یا شیرین کننده های اضافی در دستور غذا، کمی طعم شیرین کننده طبیعی به ارمغان آورد.

    شیری دارای 50 کالری در هر فنجان، 2 گرم پروتئین و بدون قند است. در طعم اصلی و وانیلی موجود است.

    او گفت: «روشی که ما شیر را فرآوری می‌کنیم، بدون نیاز به استفاده از شکر یا شیرین‌کننده‌های مصنوعی، شیرینی طبیعی را برای مواد تشکیل می‌دهد.

    این شرکت Milkish را 4.99 دلار برای هر بطری 32 اونس قیمت گذاری کرده است، قیمتی که Maia Silva گفت نشان دهنده تخفیف شدید برای شیر بادام یا شیر جو دوسر است.

    او گفت: «به‌ویژه وقتی در بازار کاملاً تازه وارد شده‌ایم، نمی‌خواهیم مردم را قیمت گذاری کنیم و دسیسه آنها را به خاطر دیدن چیزهای جدید از بین ببریم.

    شیر تخمه هندوانه را نیز می توان به عنوان کف برای لاته، ریختن آن روی غلات یا به عنوان یک ماده پخت استفاده کرد.

    او گفت: “این یک محصول واقعا همه کاره است که می تواند در سبک زندگی شما قرار بگیرد بدون اینکه طعم، بافت یا حس دهانی که در شیر گیاهی به دنبال آن هستید را کاهش دهد.”

    مایا سیلوا گفت که امیدوار است میلکیش با سایر نوآوری‌ها در حال انجام است، در مقابل سایر برندهای جایگزین شیر گیاهی بازی کند.

    او گفت: “من تصور می کنم Milkish جایگزین شماره 1 شیر گیاهی در بازار باشد.” «به خصوص در خرده فروشانی مانند Whole Foods، Sprouts و نوع طبیعی خرده فروشان. من تصور می‌کنم که ما با آن نقطه شماره 1 شیرهای گیاهی رقابت می‌کنیم و چیزی در سراسر کشور هستیم که مردم می‌توانند با قیمتی مقرون به صرفه از آن لذت ببرند.»

    منبع: foodbusinessnews

    Share. فیس بوک توییتر پینترست لینکدین تامبلر پست الکترونیک
    مقاله قبلینستله 150 میلیون دلار در کارخانه مواد غذایی منجمد سرمایه گذاری می کند
    مقاله بعدی شرکت پلتفرم مواد تشکیل دهنده مبتنی بر هوش مصنوعی 16 میلیون دلار جمع آوری کرده است
    ngal32lop2

    پست های مرتبط*

    میگن کوالکام داره یه تراشه‌ی رده‌بالای دیگه می‌سازه؛ قدرتش می‌تونه در حد اسنپدراگون ۸ الیت باشه

    مرداد 18, 1404

    یه تحقیق جدید نشون میده: تخم‌مرغ رو بدون نگرانی از کلسترول «بد» بخورید

    مرداد 7, 1404

    گوشی آیکو ۱۳ قراره ۴ ژوئیه با یه رنگ سبز جدید تو هند عرضه بشه

    تیر 14, 1404

    پاسخ دهید لغو پاسخ

    عنوان بالا و اینتر را برای جستجو فشار دهید. برای لغو، Esc را فشار دهید.