Al Roker نظرات بسیار قوی در مورد غذا دارد.
هواشناس امروز از لاته ادویه کدو تنبل (“هیچ کدو تنبلی در آن وجود ندارد – مواد شیمیایی است”) و از ترافل (“بوی پاها”) متنفر است.
یکی از چیزهایی که او دوست دارد، آنچوی است.
او آنها را روی قفسه هایی از گوشت بره، ساقه بره، سوسیس، ماهی و اخیراً ساندویچ گوجه فرنگی می گذارد.
آل پس از بازگشت از المپیک پاریس به خانه در روز چهارشنبه، بلافاصله برای خود ساندویچ گوجه فرنگی و آنچوی درست کرد و محصول نهایی باشکوه را در اینستاگرام منتشر کرد.
در عکس او، فیلههای گوجهفرنگی، سس مایونز و آنچوی برشخورده را میبینیم که با خمیر مایه برشته پوشانده شده است – بهترین ساندویچ تابستانی.
با این حال، بخش نظرات بر روی یک عنصر تقسیم شده است.
یک نفر نظر داد: “آنچوی ها را نگه دارید.”
“گوجه فرنگی منهای آنچوی، مورد علاقه من!” دیگری نوشت
شخص دیگری گفت: «متاسفم که خوش طعم شما را می خورم، اما این یک نه به آنچوی است.
آل به مخالفان گفت: “برای هر کسی که ماهی آنچویی دوست ندارد، شما طعم شور و طعم امامی را از دست می دهید، اما هر کدام طعم خودشان را دارند.”
و درست میگوید: اگرچه آنچویها ممکن است به تنهایی از روی قوطی شور و ماهیدار باشند، اما آنچوی میتواند طعم ملایمی از طعم اومامی را به غذاها بیاورد – از سالاد سزار گرفته تا سالمون، و ماکارونی تا تخممرغهای شیطانی.
در مورد غذای آل، آنچوی اومامی گوجهفرنگیها را بیرون میآورد و یک ساندویچ بسیار خوش طعم درست میکند.
در حالی که منتقدان زیادی وجود داشت، بسیاری در بخش نظرات او موافق بودند:
یک نفر نظر داد: “اوه این خیلی خوب به نظر می رسد.”
من آنها را دوست دارم، آل! تو مردی با ذوق و سلیقه هستی!» دیگری نوشت
شخص دیگری گفت: “من عاشق ❤️ گوجه فرنگی 🍅 و ساندویچ آنچوی!!”
منبع:today